H&M ♥ Designblok

České H&M slaví 10 let, Designblok slaví 15. Čili prakticky dítě a puberťák. A tenhle prcek s tímhle čerstvým adolescentem se rozhodli do toho spolu praštit. Letošní Designbloková trička jsou vcelku retrospektivní, můžete si na nich vychutnat kohouta z roku 2008, koně z 2005, králíka z roku 2010 (už si v něm hovím), ale i letošní šermířku. A jsou z té nejpříjemnější bavlny - mám pocit, že si těch basic H&M triček budu muset koupit zásobu, ve všech barvách. Na letošním Designbloku (už za tejdeeen!) si budete moci v jednom z vagónů na nákladovém nádraží Žižkov užít instalace H&M HOME, kterou vytvořil sochař Matěj Hájek spolu s fotografkou Bet Orten. A nebo si aspoň skočte do Myslbeku pro nějaké ty kočičí polštáře a ubrousky, závěsy a prostěradla se super fotkami, ovčí polštářky a koberečky, voňavé svíčky i ty bez vůně, stříbrné povlečení (to mám já a v noci elektrizuje, tedy nejen v noci, ale ve tmě jsou vidět malé modré blesky), ručníky a tak vůbec. Vykupte jim to tam!

P.S.: Na fotkách se všichni šklebí, protože do showroomu svítilo slunce ze všech stran. A bylo tam teplo jak v červenci!

P.P.S.: Ráda jím. Kdo ne, ok. Musím říct, že jsem se dnes přesvědčila o tom, že Zátiší Catering je jednoduše nejlepší a nikdo není víc než oni. Kachničky v těstíčku bych mohla jíst denně, tomatové shoty s bazalkou a mozzarellou jsou lepší než ty alkoholové, tataráček a kuře tandoori nezapomenu do konce života. Všechno bylo tak dokonale připraveno (a sladké ani nezmiňuju, to bychom tu byli do zítra), že jsem jen koukala. A nejpříjemnější číšníci, kteří zřejmě ukradli náturu svým babičkám, tedy neustálé (ale roztomilé!) "dejte si ještě!", "ale no tak, sushi musíte ochutnat!", "bez pistáciové zmrzliny neodejdete!" a to diskrétní špitnutí "snědla jste nejvíc kachniček, ale nikomu to neřeknu" mě dostalo. : )