Už mi, lásko, není dvacet let

Tak tu máme výherce Clinique giveaway. Bylo to těžký. Hodně těžký. Přišlo mi asi čtyřicet různých přání, fotek, obrázků, dvě videa, jedna animace. V dnešním příspěvku vám přináším ty nejlepší, ty, co se nejvíce líbily mně. Něčím. Čím, to se vám pokusím níže přiblížit. Achjo, škoda, že těch Chubby Sticků pro vás nemám víc! Tak třeba příště. : ) Ke čtení článku si pusťte tuto písničku, abyste se moc nedivili názvu článku.

Jsem narcis. Samozřejmě se mi nejvíc líbila ta přání, kde jsem byla já. Takže první Chubby Stick (v preferovaném odstínu 08 Grandest Grape) poputuje k Aničce, která vytvořila animovanou Boo s Chubby Stickem. Moc se mi líbí můj klobouček a celkově ty barvy. Já bych nic takového asi vytvořit nedokázala. Anička se přiznala, že nad tím strávila skoro celý den, místo práce! A to si jeden macatý klacek zaslouží, no ne? ; )

Autorka tohoto obrázku má cit pro detail. A to já oceňuju. Jsem tam já - narcis - v šatech bez výstřihu, ty mám nejradši. Mám tam červenou rtěnku a rozpuštěné vlasy, to mám taky nejradši. Na stěně mám obraz s Eiffelovkou - miluju Paříž, vedle něj nejspíš mrakodrapy v NYC - tam bych se chtěla co nejdřív podívat. Girlanda z praporků má na sobě srdíčka (jedno srdíčko je i favicon mého blogu) a anglická přídavná jména, která mě určitě charakterizují /díky/. Jo a taky samozřejmě boty. Boty jsou i na stole - jako jeden z dárků. Asi to předpověděla, protože jsem k narozeninám opravdu boty dostala /kdo by to byl čekal, já rozhodně ne/. Taky je na stole poukaz na cestu kolem světa. Ach, hned jsem se zasnila! No a třípatrový dort s 21 svíčkami, správně! Třípatrový dort jsem neměla, zato jsem těch dortů měla pět /dva jsem snědla s přáteli, tři jíme pomalu s rodinou a sousedy/. A v neposlední řadě je vidět, že sleduje můj FB (všimněte si rtěnky, kterou držím v ruce, a komentáře). Takže - za mě jedno velký wow a Chubby Stick číslo 05 Plushest Punch!

Ač je obrázek napravo moc milý, rozhodla jsem se další Chubby Stick (03 Mightiest Maraschino) dát Křišťálovému glóbu a tedy další Aničce. Můžeme se jen dohadovat, do čí rodiny Anička patří, popřípadě s kým se přátelí, koho nedávno poznala, inu prostě kde k té kouli přišla! Jestli správně počítám, od počátku soutěžní přehlídky na Mezinárodním filmovém festivale v Karlových Varech (1948) se rozdávaly 46 krát. Budu doufat, že je to ta za Amélii z Montmartru.

Tohle jsou screenshoty z flashového videa, které mi přistálo v mailu. Bála jsem se koncovky .exe, ale bát jsem se nemusela, protože můj MacBook si tím stejně neuměl poradit, takže jsem musela /samozřejmě ihned!/ jet ven a video si pustit jinde. Moc pěkná hudba u toho byla, piano já ráda. A nápad silně neotřelý, musím říct!

Tady mě dojal příběh. Pamatujete, jak jsem jednou do města vyrazila s každou botou jinou? To inspirovalo Anetu, která si pořídila dvoje boty, aby z nich utvořila unikátní pár. Naštěstí má sestru, která má stejnou velikost bot jako ona, tak se nebojte, že by ty zbylé dvě boty přišly vniveč!

Moc hezké rýmy, štíhlé nohy, krásné vysoké boty, dárková krabice... a hlavně to, že Kešule Nepovímová (zřejmě pseudonym) ví, že se Boo čte jako [bu:] a ne [bo:], jak si někteří lidé myslí. Bravo!

Přiznám se, že tohle mě trochu vyděsilo. Nemám s hady problém. Žila jsem skoro čtyři roky v Tunisu a běžně jsem se tam s hady mazlila a nechávala je odpočívat na mých ramenou. Na gymplu jsme jednou jeli na exkurzi, kde nám bylo nabídnuto si pohrát s obrovským hadem. To mi bylo asi třináct a byla jsem jedinou dívkou, která se odvážila! Co si tak pamatuju. Možná si to pamatuju blbě, tak mě kdyžtak, mé milé bývalé spolužačky, opravte. Někde mám i fotku, jak ho spolu se spolužákem držíme, mám tam brýle a dva (ne)rozkošné culíčky.

Tady jsem se dlooouho rozhodovala, který obrázek odměnit Chubby Stickem. Nalevo jsem já a vypadám tam jako zlá Sandra, napravo nevypadám o nic hodněji. No. Boty nalevo všechny vypadají skvěle, ty Marni x H&M dole vpravo jsou úplně jak v reálu! Chubby Stick 04 Heftiest Hibiscus poputuje doprava, moc se mi líbily ty pruhy, podkolenky, mašle v pase, rozhodování se mezi Converskou a podpatky, milý osobní vzkaz a celkově mi to zvedlo náladu. To oba ty obrázky, ba ne, všechny, co jste mi poslaly! : )

A poslední Chubby Stick v odstínu 01 Curviest Caramel dostane Míša, moje kamarádka. Já tyhle videa prostě miluju. Nikdy jsem žádný nedostala. Kdyby mi jich přišlo do zpráv pět, všechny Chubby Sticky by byly rozdělené. Nechci, aby to vypadalo, že dávám přednost kamarádce před hadem třeba, ale tohle mě dojalo k slzám. Ten pohled, ta hudba, ten úsměv, který vidím za papírem! To, že ji to napadlo, že se nahrála, že mi to poslala... a že nečekala, že za to dostane ještě klacek. ; ) Jako náctky jsme chodívaly do Hany Bany na krokety s nivou, byly super. Už jsem je takové dva roky neměla. A Míšu jsem taky takové dva roky neviděla. Ač musím přiznat, že jsem doufala, že na konci bude žádost o ruku, která sice nepřišla, ale i tak mi to udělalo radost, věřím, že se brzo zas uvidíme! Jo, já vim, předchozí věta je jak od Vicky Pollardové z Malé Velké Británie.